Szerencsére minket eddig (kopp,kopp) elkerült a betegeskedés, bár Daniéknál a suliba még mindig egy padra csak egy gyerek jut. Stram gyerek..:-), a gyerekorvos megint vagy egy éve nem látta :-)). És  még okos is:-). Másik három osztálytársával mennek a városi matekversenyre, amire már hetek óta készülünk. Minden hétre kapnak egy régebbi matekversenyes feladatsort amit meg kell csinálniuk. Ebbe olyan feladatok is vannak amit csak év végén, vagy jövőre fognak tanulni, és néha nekem is fejtörést okoznak (:-DD), de nekik már nagyon megy. Szóval a suli továbbra is szuperül megy.

Voltunk városi sakkversenyen is. :-) Itt olyan 6. hely körüli eredményt érhetett el ha jól számoltam. 6 játszmából 3-at sikerült megnyerni. :-) Most be kell szereznünk egy sakkórát, mert már azzal nyomják. De hogy azon mi kerül 10-15 ezer FT-ba??????????????Fel van adva a lecke bújom a vaterát. :-S

A karácsonyi láz minket még nem ért el! Annyi tennivalóm van még addig, és olyan közel van! De legalább látom a fényt az alagút végén. Már csak jövő héten dolgozok, és leteszem a lantot! :-))) Elvégre betöltöm a 35. hetet holnap. :-O  Úgy repül az idő.Én pedig még maradnék pocakos egy pár hónapig. Imádom! :-)))
 

Most pedig sulis képek:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://danillo.blog.hu/api/trackback/id/tr141550976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reni-Lili 2009.11.25. 17:30:27

Végülis mi lesz a babóca neve? :)

Daneszanyu 2009.11.26. 09:05:47

:-D
Majd improvizálok, ugyanis még nincs végleg eldöntve.
De legalább már szűkűlt a kör. :-))

Reni-Lili 2009.11.26. 21:07:09

Nem árulod el, hogy mire? :)

Reni-Lili 2009.12.28. 21:31:40

Nagyon nagy a csend... lassan idő is lesz.... csak nem megérkezett a baba? :)
süti beállítások módosítása