Miután lassacskán kilábalt Ádám a köhögős, náthás betegségéből, pár nap múlva ismét kezdődött. Szombat délután belázasodott, és ez a láz meg is maradt egész hétfő estig. Kedden mintha elvágták volna elmúlt, viszont délutánra az egész teste tele lett kiütésekkel. :-S Persze az elmúlt két nappal reggeltől estig nyűgött szegénykém. 

 

A rendelőben 3 sorstárssal is találkoztunk. Ugyanezek a tünetek. Kaptunk "jókis" antibiotikumot, merthogy vírusfertőzésről van szó. :-S

Dani még továbbra is tartja magát, bár tegnap panaszkodott hogy fáj a feje, és kicsit mintha náthás lenne. Remélem ő megússza. Szerencsére 3 évbe egyszer ha beteg.

Az iskolába menetel nagyon jól megy neki. Azóta is egyedül jár. Már le se kisérem csak elköszönök ő meg megy a buszmegállóba. :-) Élvezi nagyon , hogy egyedül mehet. Igazi nagyfiú már. :-)) Hazafelé még csak szerdánként jön egyedül mert akkor 5-ig kézműves szakkör van neki. Ilyenkor a Lilivel együtt hazajönnek. Máskor még felmegyünk érte és együtt buszozunk haza. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://danillo.blog.hu/api/trackback/id/tr572371511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása