danesz 2008.10.15. 14:52

"Kicsit..."

Kicsit elhanyagoltuk a blogot az elmúlt hetekben, de Anya valami szakdogát ír. ( vagy írna, ha elég ideje lenne rá.) A suli nagyon jól megy tele vagyok pirospontokkal. A figyelmem az egyetlen amivel kissebb gondok adódhatnak. állandóan elkalandozok. Egyébként nincs rám panasz.:-))

Azért meglehetősen elfáradok. Hétfőn gyógytornára kell járnom( :-S Még nem tudjuk miért majd megbeszéljük a gyógytornásszal), kedden fél 5-ig atlétika edzés van amit IMÁDOK!! Szerdán szintén edzés fél 6-ig. Egyébként az összes többi napon van tornaóránk és pénteken még úszás is. De házi az nincsen, csak hétvégére kapunk szorgalmit. (Azt mindig megcsinálom, hogy gyakoroljak) Ha ez még mind nem lenne elég tegnap elkezdtem nyöszörögni, hogy még focira is szeretnék járni ami hétfőn és szerdán van az atlátika elött közvetlen. Na ezt egyelőre nem engedik az ősök.

Hétvégén kettesbe voltam az Erzsi mamával, mert Anyáék elutaztak Prágába. Nagyon hiányoztak, de igéretükhöz híven, amikor hazaértek elhalmoztak ajándékokkal. :-)) Ha ezen múlik felőlem máskor is mehetnek! ;-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://danillo.blog.hu/api/trackback/id/tr30715350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása