Így telnek a napjaink. Amióta hazajöttem apa van itthon velem. Minden nap strandolunk , mert ezt a meleget csak a vizben lehet kibirni. ( már úgy nézek ki mint egy négerbébi, világító szőke hajjal :-)) Délután  amikor már anya is végez a munkahelyén, bevetjük magunkat a veszprémi forgatagba. Ilyenkor megbeszéljük a Lilivel hogy találkozunk és késő estig játszunk, vagy éppen zenéthallgatunk a városba. Sok osztálytársammal és  régi ovistársakkal is össze szoktunk találkozni.Tegnap este  el is aludtam a kocsiba hazafelé, úgy kirohangáltuk magunkat. 

Jövő héten egész héten az Erzsi mamámnál nyaralok, Ugodon. De azért Anyáék jönnek majd látogatni, elég volt most ez az egy hét távollét.Ráadásul jövő kedden lesz a névnapom is. Nagyon várom már.

Ilyet kértem névnapomra:

Petanque:

Anya azt se tudta mi ez!! :-) Francián szoktunk játszani ilyet, és a táborban bajnokságot is rendeztünk, amibe egész jó helyezést értünk el.

(Lecke feladva: petanque lelőhelyet keresni! :-S )

 

1 komment

Címkék: otthon;

A bejegyzés trackback címe:

https://danillo.blog.hu/api/trackback/id/tr61249290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reni-Lili 2009.07.18. 20:12:02

www.decathlon.co.hu/HU/training-bowls-12867414/

Csak hogy legyen petanque. :) Ha már egyszer ezt szeretne szülinapjára. Remélem örülni fog neki. :)

Puszi Nektek.
Reni
süti beállítások módosítása