Danesz tegnap pizsomapartira volt hivatalos. Ma délután megyek érte, kádártára az egyik osztálytársához. Észre se veszem és legközelebb már a barátnőjénél akar aludni! :-DDD

Mellesleg egész héten tavaszi szünet volt nekik a suliban, ami meglehetősen rá is fért a fiatalúrra, hiszen az utolsó 3 nap minden nap egy feketeponttal ért haza. A magatartzása már 3-as. :-S Nem tudom mi van vele. Biztos azért a kistesó ügy is szerepet játszik benne, hiszen neki is nehéz alkalmazkodni. remélem hamar összekapja magát.
Egyébként imádja Ádámot, és rengeteget segít is mindenben, de a szája az hatalmas lett. Úgy visszabeszél, hogy néha köpni-nyelni nem tudok. :-S

A tanulás szerencsére nem változott, mégmindig jó eredményei vannak, és megint elküldtél logika vesrsenyre is.

Próbálunk minnél többet foglalkozni vele,nehogy úgy érezze hogy ő most háttérbe szorult.

Ádám immár 3 és fél hónapos. Rengeteget mosolyog,és ha éppen nem éhes akkor nagyon nyugodt baba. 20-30 percet is elnézeget eljátszik egyedül néha. Viszont az elmúlt egy-két hétben szopisztrájkot tart. Néha úgy kell lebírkóznom hogy egyen. És ilyenkor üvölt mert éhes,és üvölt mert nem akar szopizni. :-S Egyik nap ez odáig fajult hogy alig evett egész nap szinte annyit amennyit máskor egy evésre. Pedig telcsi van, de a cumisüveget egy ideje nem fogadja el, így ha rájön az ötperc akkor nem tudom sehogy se megetetni. Mindenesetre hízik rendesen egyelőre. Már lassan megduplázza a súlyát.

Szeret hason nézelődni sokáig meg is tudja tartani magát. Nyúl a csörgőért ha elkapja akkor próbálja a szájába gyömöszölni. Imád textilpelenkát morzsolgatni. csak ráteszem a hsára és elvan vele egy jó darabig..-)  Valószínű már fogzik, mert állandóan a szájában van az ökle, és csuron nyál tud lenni mindenhol.

Ma akartam menni vele babahordozó klubba de úgy néz ki nem jön össze mert sűrű a napunk.:-S Majd legközelebb. Azért is jó lenne mert van ott szoptatási tanácsadás is, hátha tudnak valami okosat mondani, hogy vészeljülk át a szopisztrájkot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://danillo.blog.hu/api/trackback/id/tr81909017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása