Bár a héten szabin vagyok és ugye az ősziszünet is megkezdődött, ezerrel rendezgetjük a lakást, hogy a lehető leghamarabb költözhessünk. Tegnap befejeztük a parkettázást, még a szegélyléceket ma feltesszük, aztán a vízvezetékszerelő felszerelvényez és talán kijelenthetem, hogy KÉSZ.
Bár beköltözni még nem fogunk a hétvégén mert a konyhabútor amit vettünk csak 2 hét múlva jön meg, de legalább elkezdhetem átpakolni a zsákokba, dobozokba tárolt cuccainkat. Asszem mindent moshatok ki, mert a pincében eléggé bedohosodott minden:-S. Szóval az elkövetkezendő hetekben sem jelentkezem majd sűrűn, hiszen örülök ha este beesek az ágyba. Asszem ez a blog csak akkor nem lesz ennyire elhanyagolva ha már nem dolgozom, és beköltöztünk a lakásba...:-S
Dani élvezi a szünetet. Kedden az unokatesóéknál aludt és már megbeszélték, hogy ma is ode megy, holnap pedig elmegy velük kirándulni. biztos klassz lesz.Legutóbb egy csomó szép őszi dísszel jött haza tőlük. Csináltak őszi levelekből és tobozokból koszorút, meg mindenféle szépséges asztali díszt. Majd megpróbálom lefotózni és feltölteni. (már ha ide tudok ülni pár percre :-S)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://danillo.blog.hu/api/trackback/id/tr391483389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása