mesterve 2009.01.27. 09:18

Gyógyszerek...

Tegnap délután elmentünk a gyerekorvoshoz, hogy adjon valami gyógyszert a köhögésre, mert csak nem múlik. Mivel más panasz nincs, nem lázas egyebek, így mehet iskolába.
Csakhogy a gyógyszer!!!!! Tablettát kapott. Sinecod. Nem nagy és még drazsés is, de mindhiába. Egyáltalán nem tudjuk beadni neki. Nem tudja lenyelni szegényem, tegnap este már csak sirdogált hogy  ő meg akar gyógyulni, de nem tudja lenyelni.
Próbáltuk összetörve, gyümölcslében......lekvárban......de semmi. 1 óra kínlódás után este véletlenül lemnyelte, és annyira boldog lett tőle hogy megcsinálta!!!

Aztán eljött a reggel és  megint csak kínlódtunk......:-SSS Feladtuk. Ma kérünk a doktornőtől valami csepp vagy szirup állagú gyógyszert. Csakhát előbb utóbb meg kell tanulnia majd bevenni, nem minden gyógyszer van folyadékba is. 

Úgy sajnálom szegényt, mert emlékszem gyerekkoromban én is nagyon nehezen tudtam bevenni a gyógyszereket, de muszáj volt.
Most tanácstalan vagyok.......erőltetni nem akarom.

A bejegyzés trackback címe:

https://danillo.blog.hu/api/trackback/id/tr74905525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása