danesz 2008.07.01. 10:42

Beszámoló

Annyi mindent történt hogy írni se volt időnk. Szóval az előző hetemet a tornatáborban töltöttem. Nagyon élveztem, bár eggyik nap kicsit meghúzodott a nyakam a sok bukfencezéstől. Most kérlelem anyát had járjak évközben is ugrálóasztalozni mert azt nagyon birom.:-) Pénteken aztán anyáék hamar elhoztak mert 3 órára  Csongi haveromnak a szülinapi partyjára voltunk hivatalosak. Már jóelőre megvettem neki az ajándékát, egy szuper stopperórás autókészletet. A buli olyannyira jól sikerült hogy este 11-kor értünk haza. :-))) Nem kell mondanom anyáék is jól elvoltak, az egész felnőttsereg ropta a táncot a nagyszobába, amíg mi kinnt fociztunk szinte egész nap. Nagyon jó volt...:-)

Szombat délelött aztán elhoztuk a Lilit és végül egész hétvégére velünk is maradt. Lementünk a papa új házába Alsóörsre és amíg a felnőttek bútorokat pakoltak addig mi fociedzést tartottunk később pedig felállítottuk a sátrat és kempingeztünk. Késő este értünk haza de szuper volt hogy ott aludt a Lili. :-) Vasárnap ismét alsóörsre mentünk ezúttal lementünk a Balcsiba is fürdeni egyet, de csak 6 óra körül mert Anya szerint tuti csak állóhelyünk lett volna elötte akkora tömeg volt. Szóval igen mozgalmasan sikerült az elmúlt hét és ezekután tegnap már nem is volt kedvem oviba menni. pedig alapvetően szeretek járni, de ilyenkor nyáron annyi jobb dolog van!! Még egy kicsit ki kell bírnom és megkezdődik nekem is a Vakáció.:-)))

A bejegyzés trackback címe:

https://danillo.blog.hu/api/trackback/id/tr20547436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása