danesz 2008.06.16. 11:36

Motoros találkozó

A héten nagyon el voltunk foglalódva igy a blogírást is hanyagolnunk kellett. Kitört rajtunk az iskolakezdési "pánik". :-)))) A héten elindulunk iskolatáska, tornazsák és iróasztalbeszerzési körútra. Már alig várom!!!:-)))

Gyakorlom is minden nap az írást és az olvasást. Már egész jól megy. Mostanában egyébként dalokat írok és reggeltől estig full hangerőn éneklem a legújabb szerzeményeimet. (anyánal eddig nem sikerült sutyiba felvennie:-)))

Hétvégén voltunk alsóörsön és éppen akkor érkeztünk amikor az a rengetek motoros felvonult. NAGYON TETSZETT!! Kinnt álltam az út szélén és szinte mindegyikkelo lepacsiztam.:-))) Ennyi motort még sose láttam egyszerre. Megnéztük a Levi papa új házát is. a szüleink még nem nagyon tudnak róla de mi már a Lilivel és az erikkel lebeszéltük hogy mikor megyünk kempingezni a papa kertjébe. Nagyon tudunk szervezkedi. Anya azt is ma tudta meg hogy engem a Lili fog vinni iskolába nem ő!! :-DDDD

Egy pár mocis kép:

 

És egy-két Danis (ha már egyszerre nem jött össze):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hízelgős:

A bejegyzés trackback címe:

https://danillo.blog.hu/api/trackback/id/tr91523441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rajmund 2008.06.16. 20:36:20

Micsoda mocik... De jó lett volna ott lenni, oda vok a motorokért. De majd jövőre megyünk Veletek!.-)
süti beállítások módosítása