mesterve 2011.07.18. 11:27

Hármasban

 Hármasban maradtunk. Dani ugyanis nyaralni ment a Mamához. Pénteken vittük el hozzá és szerdán jön haza. Őszintén szólva mindig kettős érzés van bennem, ha Dani elutazik. Egyrészről jó kicsit "egygyerekesnek" lenni, másrészt pedig rettentően hiányzik.Ádámnak is...

Ha pár napig nincs itthon utánna folyton rajta lóg. :-) Csak az ő kezét akarja fogni séta közben, és el se engedi. :-) Imádom ahogy ragaszkodnak egymáshoz.

Ádit egyébként nem könnyű  szórakoztatni. Bennt a lakásban egyáltalán nem találja fel magát. Nehéz lekötni a figyelmét. A formaberakós játékok, a fa kirakók pár percre lekötik a figyelmét, de ennyi. Rettentően mozgékony. Mindenre felmászik, és mindenhonnan leesik..:-). Kirámol az összes fiókból és szekrényből, de legszívesebben egész nap kinnt lenne. Már reggeli után megy az ajtóhoz és hozza a szandálját, hogy akkor induljunk...mindegy hová csak a szabadban lehessen. Igazi kinti gyerek. Ha viszont egész nap a szabadban lehet egy nyikkanását se hallani. Imád futkározni, mindent megvizsgálni, motorozni, virágot szedni, homokozni, csúszdázni stb stb stb. :-) A favorit most a strand. Igazi kis vizimanó. Mindegy ha hideg a víz, semmi se zavarja, csak az ha ki akarjuk hozni. (amikor már lilul a szája :-))

Furcsa ez nekem mert a Dani egész más volt. Pont az ellenkezője. Ő legszívesebben rajzolgatott, kirakózott, elszöszölt bármivel. A kismotoron inkább csak nézelődött mint száguldozott volna vele. Nem volt ennyire mozgékony kis sajtkukac.

Mégis a fejlődésüket tekintve teljesen azonos ütemben fejlődnek. Ugyanabban a hónapban kezdtek mászni, menni. a fogaik is hasonló ütemben bújtak ki. És még Ádám se mond egy árva szót sem, így 19 hónaposan. (nem is igaz mert az elmúlt napokban elsajátította a NEM szócskát, amit EMM-NEK MOND :-)) Dani se kapkodta el a beszédet. 2 éves kora körül kezdett csak beszélni. 

Végezetül pár képet szerettem volna beszúrni de ezek még váratnak magukra mert át kell másolnom a gépemre őket. Talán este meglesznek...

A bejegyzés trackback címe:

https://danillo.blog.hu/api/trackback/id/tr393076485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása