mármint a blogírást illetően. :-) Dehát anyja fia..:-))) 

Szóval visszavettem a stafétát, hogy ha nem is sűrűn de hírt adjak kis családunkról.

Lassan aktuális nálunk a bölcsi választás. :-( Most írhatnék arról, hogy milyen iszonyú gyorsan repült el az elmúlt másfél év, hogy hiszen még csak most született Ádám bab, és hogy mennyire, mennyire utálom hogy bölcsödébe kell adnom, de erről kisregényt lehetne írni.

Ráadásul sajnos nincsenek jó tapasztalataim a bölcsödével kapcsolatban, csak reménykedem hogy az elmúlt 8 évben változtak valmelyest a dolgok.

Mikor Dani 2 éves volt, egyszer 4 óra 5 perckor nagykabátba felöltöztetve a folyóson várt a gondozónő kézenfogva az ÉN fiacskámat. És kissé se kedvesen közölte, hogy legközelebb leszek szíves előbb menni a gyerekért. Mintha nem dolgozni, hanem szórakozni jártam volna. 

Képzelem amíg nem értem oda néha odaszólt a gyereknek, hogy " na anyád már megint későn jön". Szóval reménykedem hogy most nagyobb szerencsénk lesz a bölcsivel.

Szeptember-október körül kezdjük a beszoktatást. Addig pedig kiélvezek minden percet amit még együtt tölthetünk.

Remélhetőleg addigra a munka-helyzetem is megoldódik, mert egyelőre nagyon homályos hogy hogyan és hol is fogok dolgozni. És ezt bizony nagyon nem szeretem amikor fogalmam sincs mi vár ránk.

Ádám és Dani egyébként imádnivalóak. Egyre jobban el tudnak együtt játszani, és imádom amikor Dani tanítgatja. :-) Nagyon szeretik egymást.

A bejegyzés trackback címe:

https://danillo.blog.hu/api/trackback/id/tr893067535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reni-Lili 2011.07.16. 16:01:44

Remélem mostantól kicsit gyakrabban írsz majd. Légyszi légyszi. :)

Mi a gond a munkahellyel és a beosztással? Nem vesznek vissza?

mesterve 2011.07.17. 21:07:40

Igyekszem, de nem igérek semmit. :-)
Munkahely ügyileg pedig még tárgyalás alatt van hogy visszavesznek-e, vagy sem. Közben keresgélek. :-S
süti beállítások módosítása