mesterve 2010.09.09. 14:11

Visszatértünk

Sorry!

Az az igazság hogy az elmúlt hónapokban fegyverrel se lehetett volna rávenni hogy blogoljak.

De most eljött a visszatérés pillanata.Most hogy már Ádám önállóan közlekedik a lakásban, Daninak pedig elkezdődött az iskola, úgy döntöttem itt az ideje beszámolni az elmúlt hónapokról. Pont ma Ádám neve napján!

Isten éltessen drága kisfiam!!!!!!:-)

Tömören összefoglalva az elmúlt pár hónapot:

  • Dani fiam kiskamasz korszakban van. Hatalmas a szája, egyfolytában visszadumál. Nem egyszerű eset.
  • Ádán 6 és fél hónaposan megunta a fekvést, üldögélést és talpra állt. Azóta folyamatosan a lakás meghódításán munkálkodik.
  • Az éjszakáink továbbra is katasztrófálisak, legkisebb gyermekünknek esze ágában sincs egyhuzamban 3 óránál többet aludni.Amit így 8 hónap után kissé nehezen viselek.
  • Az étvágya javulóban. Merthogy az se volt neki. Voltunk vérvételen miegymáson, azóta vasat szed merthogy vérszegény. De most is feleannyit eszik mint kortársai. A vicc az egészben hogy 2 hónapos korában többet evett mint most. Ez meg is látszik,  vékonyka gyerek a maga 7500gr-ával. De most legalább hízogat és nem fogy.
  • Egyébként így 8 hónaposan 5 foggal rendelkezik, kapaszkodva közlekedik, turbó sebességgel mászik, és mindezen fenti problémák ellenére egész nap vigyorgós, imádnivaló ,huncut kiskrapek.
  • Dani változatlanul imádja, Ádi pedig rajong Daniért. Bár mostanában már nem annyira aranyos a Dani szerint amikor beszabadul az ő szobájába. :-))))

Hozzátáplálódás tekintetében lassan haladunk, bár már mindent eszik szinte, de rettentő válogatós. Volt hogy hetekig sütőtökön élt, utánna 2 hét brokkoli korszak következett. Ja és még persze szopizunk, bár itt már azt hiszem nem a mennyiség a mérvadó, hanem az összebújás. :-)

Hát most nagyjából ennyi jutott eszembe.

Képek:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://danillo.blog.hu/api/trackback/id/tr802282780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása