Merthogy félve ugyan de nekivágtunk a "nagy útnak". Pestre mentünk ahol a dédi 95. születésnapját ünnepeltük. Meglepetés volt neki, ő úgy tudta hogy csak ebédelni mennek egy étterembe, de nagy meglepetésére ott várta az egész nagy család. A 13 unokájával és immár 9 dédunokájával. Nagyon örült, főleg annak hogy mi is el tudtunk menni. Nagyon tetszett neki a legkisebb dédunoka. Durva hogy 95 év van köztük :-))).

Ádi nagyon jól viselte az utazást. A kocsiban szinte végig aludt, csak a vége felé nxyöszörgött kicsit. Nagyon nyugis volt végig. Persze az étteremben kézről kézre járt, mindenki őt csodálta.:-) Hát szép gyerek no!! :-DD
Nekem viszont igen kimerítő volt az út. Hulla fáradt voltam egész vasárnap is, pedig apától kaptunk a Danival egy kis kimenőt. Elmentünk moziba megnéztük az Alice csodaországban. Hát ez a film baromi jó!!!! Nagyon tetszett.Jól esett egy kis kikapcsolódás.

Mellesleg túl vagyonk a farsangon mi is, ahol Dani Sith-nek öltözött. :-) De erről beszéljenek a képek.

A bejegyzés trackback címe:

https://danillo.blog.hu/api/trackback/id/tr511818228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása