Hát amint a mellékelt ábra mutatja, nem igen tudok rajta kivül bármivel is foglalkozni. :-)) Eleinte a szopik nyultak egybe most pedig ölbe baba korszak van. Na de lássuk az 1hónapos adatokat:

3900gr és nemtom hány centi. Nappalmár egyre többet van fennt(sírás nélkül is), fürkészi az arcunkat, hangunk megnyuktatja. Fejét egészen sokáig tartja hason fekve, néha már a kis felsőtestét is megemeli. Alapvetően hason szeret aludni.

Zenélő játékok csörgők színes üvegcsék keltik fel leginkább érdeklődését ezeket hosszasan figyeli. Kezeit ökölbe tartja. Fürdésközben többnyire már nem sír, az öltözködést viszont továbbra is utálja.

Napirendünk nem igazán van, néha 2 óránként eszik, de ha elalszik 4 órát is kibír evés nélkül. 6-7-szereszik nappal, éjszakánként rendszerint kétszer ébred. Ilyenkor megszopizik és (jóesetben) visszaalszilk.

Hascsikarások előfordulnak,olykor nehezen böfizik, elég sokat bukik, néha evés után 1 órával is. 100gr körül szopizik egy evésre, ritkán pótolni kell még neki.

Hát egyelőre ennyi Ádiról. Dani is egészen jól hozzászokott már az új helyzethez. Azért eleinte nem volt egyszerű.....Ha Ádi frlébredt rögtön jött ő is hogy de én most azonnal csináljak neki enni mert éhen akar halni....vagy most rögtön kell vele játszani....stb. Mostanra viszont hozzászokott hogy nem ő az egyedüli, és rengeteget segít. Próbálom persze én is minnél inkább bevonni, nehogy elhanyagolva érezze magát. Én is sokat megadnék egy áttársasozott estéért, vagy egy moziért..:-)   Na majd 1-2 év múlva négyesben....:-)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://danillo.blog.hu/api/trackback/id/tr871720574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reni-Lili 2010.02.01. 21:26:07

Ez aranyos volt. Gyere gyakrabban, ha tudsz. Puszi
süti beállítások módosítása