mesterve 2009.09.18. 08:33

Ez+az

Sikerült szusszanatnyi időhőz jutnom, hogy beszámoljak az elmúlt hetek eseményeiről.

Daninak nagyon jól indult a suli, már alig várta hogy ismét találkozzon a haverokkal. Az első hét laza volt, főleg játszottak, kicsit ismételtek, aztán a második héten beindult a tanulás. (Dani már azt is alig várta hogy megint tanuljanak :-O) Idén már vége a  pirospontos, orros pirospontos, koronás-orros-pirospontos :-D időszaknak, ugyanis már jegyek is vannak. Be is szereztünk gyorsan két 5-st, egyet franciából, egyet pedig versmondásból. Az Itt van az Ősz itt van újra című verssel. A tanulással most sincs gond, és egyelőre(...lekopogom) a magatatás is rendben van. Az idén már kötelezően benne van az órarendjükbe az úszás, de az eddigi tapasztalatok alapján, jobb lenne külön járni, mert az minden csak nem úszás amit ott csinálnak.
Mostanában egyébként annyira aranyos! Nagyon várja a tesókáját. Minden babát megnéz és megmutatja hogy nézzem meg milyen aranyos és reméli az ő tesója is ilyen édes lesz. :-))) A boltokban már mindenféle kis ajándékokat néz neki amit majd ő is meg tud venni neki, és ahogy nő a pocakom egyre többet bújik oda hozzá. (Ilyenkor közli, hogy most nem engem ölelget hanem a tesót. :-))

Tegnapi nappal egyébként betöltöttem a 25. hetet, ami kisseb ijedelmet is okozott, mert haza kellett mennem a munkahelyemről annyira feszült a hasam alig tudtam felállni. Otthon aztán lefeküdtem egy órára majd úgy döntöttem felhívom az orvost hogy megyek és azonnal vizsgáljon meg. Amire odaértünk mondanom se kell kutya bajom volt de azért rendesen megijedtem. Írt fel magnéziumot, amiből most 3*1-et kell szedenm egy hétig, majd 2*1 folyamatosan.És persze sokat kéne pihennem, meg feküdni is többet kéne... :-S. A méhszájam 3100 ami azt jelenti, hogy a külső 1 ujjnyira nyitva van, de ez a terhesség eleje óta így van, a doki szerint normális második terhességnél. Szóval most próbálok a hétvégén legalább sokat feküdni, mert még egy darabig muszáj dolgoznom sajnos.

Emellett ezerrel újítjuk fel az új lakást mert már nagyon szeretnék beköltözni, de 3 hét még legalább, mire az ablakok is bekerülnek, és a festés is meglesz. Alig várom.....

Legközelebb megpróbálok hamarabb jelentkezni, tudom nem éppen olvasóbarát a blogom, de sajni erre jut a legkevesebb időm mostanság.

A bejegyzés trackback címe:

https://danillo.blog.hu/api/trackback/id/tr921389983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rajmund 2009.09.18. 21:58:53

Tessék sokat pihenni!

Nekem a 30. hét körül volt pocakfeszülésem, nem szabad vele viccelni.

Amilyen hamar csak tudod hagyd a melót és lazítás!

Puszik
süti beállítások módosítása