Hát véget ért az első iskolaév! Megvolt az évzáró és a bizonyítványosztás is, bár kicsit késve június 20-án. A bizonyítványom csodás lett. Sőőőőt kitűnő!!!!:-))))

Az utolsó heti dolgozataim 98-100% között mozogtak, de persze a könyvjutalom magatartási okok miatt elmaradt. Nem mintha nagyon meghatott volna a dolog. :-)) Elvégre fiú volnék vagy mi! :-)

Egyelőre a nyári szünet nem túl mozgalmas. A papánál múlatom az időt a Lilivel. De hamarosan (júli. 6) kezdődik a francia tábor. Annyira várom már, hogy minden nap elkérdezem hogy mennyit is kell aludni addig. Még be kell szereznünk-többek között- egy bőröndöt amibe tudunk egy hétrevalót osszepakolni nekem.

Az elmúlt héten rengeteg tennivalónk volt. Eladtuk a lakásunkat...2 nap alatt kiköltöztünk...vettünk új lakást.....és most átmenetileg a Mari mamánál lakunk vagy egy hónapig. Mindenünk zsákokban és dobozokban. De most legalább pihi van...se tanulás...se pakolás....és nemsokára szép új lakás. :-)))))

Most pedig pár kép a kirándulásról:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://danillo.blog.hu/api/trackback/id/tr511206494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rajmund 2009.06.26. 21:57:07

Gratulálunk a kitűnő bizihez!!!
..és, hogy mekkora srác vagy már:-O Micsoda bandázós képek:)
süti beállítások módosítása