Hétvégén a veszprémi stadionban került sor a angy sportágválasztó rendezvényre, ahol több mint 50 sportág közül választhattak az érdeklődők. Szombaton az egész napunkat ott töltöttük. Nagyon szuper volt.

Már elötte két héttel kinéztem magamnak hogy ide el kell jönnünk hiszen  Dani még nem talált rá az igazán neki való sportra. 

Délelött Ádám babó is velünk tartott aki szintén hatalmas lelkesedéssel próbálta ki a jégkorongot, az akadályfutást (-és akadálykismotorozást :-)), a röplabdát és szinte mindent.

Hazamentünk ebédelni majd míg a legkisebb aludt Danival visszamentünk, és zárásig ott is maradtunk. Szinte minden sportágat kipróbált, örültem hogy ilyen lelkes.

A végén három sport jött be neki a legjobban:

  1. a Capoeira
  2. a Baseball
  3. és a Tollaslabda

 

A Capoeira nekem is nagyon tetszik. És Daninak kifejezetten jó lenne. Kapna egy kis tartást, tanulna egy kis fegyelmet. Számomra a capoiera a zenét a táncot és a harcművészeteket egyesíti. Nagyon tetszik, hogy mindenből tanulnak egy kicsit. Minden mozgást zenére végeznek, nagyon látvényos. Dani kb. 1 órán át próbálgatta elsajátítani az alapokat. :-)

A dolog hátulütője, hogy veszprémben nincs gyerekcsoport, kevesen érdeklődnek. .-( Így aztán várnunk kell mert a felnőttekhez csak 12 éves kor fölött járhat. Addig is jelezzük hogy igény a részünkről lenne.

A baseball-hoz céltudatosan mentünk, egyrészt mert én is imádom, másrészt mert Dani nyáron a kalandparkba kipróbálta és nagyon ment neki. Nem akarták elhinni hogy elsőre csinálja. Minden labdát eltalált.Itt is nagyon belejött, azt mondták nagyon ügyes benne.

Így aztán most fel kell keresnem a  nemesvámosi baseball csapatotl hogy mikortól vihetem az ifjú utánpótlást. :-)

A tollaslabda szintén nagyon bejött. Mondjuk mindig is szerettük. Amíg lehetett és le nem szedték a tornateremből a hálót ott játszottunk. Itt is érdeklődtem edzés után. Ez a legegyszerűbb eddig. Minden kedden 6 óraskor a veszprémi stadionban  tollaslabda edzés gyerekeknek. Na erre biztosan elmegyünk. :-)

Arra gyorsan járöttünk hogy a mi gyerekünknek nem a "hagyományos" sportok jönnek be, mint a foci, kézilabda stb. Inkább a különlegesebb sportokra bukik. :-)

A Baseball csillag :-):

A falmászást is kipróbálta:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://danillo.blog.hu/api/trackback/id/tr123246096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása